Udestue til alle årstider.

En udestue kan designes og konstrueres på mange forsekllige måder. Der kan også vælges mellem sadeltag og  pulpettag. Tagene og udestueparierne fås i mange forskellige designs, der er tilpasset de forskellige årstider.

At tænke over

Byg din udestue så stor som muligt, du kan aldrig få for meget plads.
Tænk over, hvordan du vil bruge din udestue. Hvis du tøver mellem to søsoner, bør du overveje den bedste løsning, så du ikke fortryder det. Du vil altid bruge din nye udestue mere, end du tror.
Husk på, at udestuen øger værdien af din ejendom og derfor er en god investering over tid.
Hovdan skal jeg tænke på mit nye værelsers udseende og placering? Hvilken retning vil jeg have, morgen- eller aftensol? Sadel eller pilpettag? Godt flow til udestuen fra huset. En terrassedør fra køkkenet eller stuen? Hvordan ønsker jeg at bruge rummet, og hvordan har jeg derfor planlagt at indrette rummet. Vil jeg have godt lys med store døre eller måske mere fortroligt? Skydedøre eller faste døre eller vinduer.

Når du køber et sæt med en komplet limlamineret ramme fra Halle, levereres det altid uden træplader.

Tegne med dine egne mål

I 3D-konfiguratoren kan du hurtigt og nemt dit eget udestueprojekt i de ønskede mål. Du kan nemt sammenligne priserne mellem forskellige sæsonbestemt muligheder med et enkelt tryk på en knap. Du får en pris for et komplet forslag til en udestue. Du kan også vælge forskellige ekstraudstyr som f.eks. vanafledning, skyggetag, tærstænger i aluminium osv.

Planlæg omhyggeligt

Begynd at planlægge dit udestueprojekt i god tid, og tænk nøje over, hvordan du ønsker det. stærrelse, udseende, men vigtigst af alt, anvendelse.
Husk at ansøge om byggetilladelse i god tid, hvis det er nødvendigt, det er vigtigt, så din planlægning af byggeriet ikke trækker ud. Hvordan vil jeg bygge? Hvilken type fundament skal jeg have? Dæk, bjelker med isolering eller støbt plade. Valget kan afhænge af grundens form, men også af hvor meget af året jeg planlægger af bruge mit rum.

Stumme

Valg af materialer til din udestue ramme. Brug limtræ i din ramme. Limtræ er let at arbejde med, er formstabilt og har en god brandmodstandsvene. Du kan også vælge en færdigskåret ramme, som så leveres klar til montering. Klippet og klar. Hver del af en færdigskåret ramme er forsynt med klistermærker, der beskriver, hvad det er, men endu vigtigere er, hvor delene er placeret. Det betyder derfor en meget hurtigere samling. Læs mere om ramme: Limmet ramme

Termotag

Tykkelse af termotag: 10mm, 16mm, 32mm og 55mm. Jo tykkere tag, jo bedre isoleret. 10 mm termoplast er velgnet som skærmtag. 16 mm tag er velegnet til sommer- eller forårs- / efterårsbrug. 32 mm og 55 mm termotag er valget, hvis du bygger en udestue, der er opvarmet hele året rundt, eller en vinterhave. Læs mere om termotag: Termotag

Udestuepartier

Vores partier fås i både skyve og faste varianter, med foskellige glasmuligheder, alt efter hvordan du ønsker at bruge din udestue. Der anvendes hærdet 5 mm glas til en sommerudestue, 2-glas ruder til en forårs-/efterårsudestue og til en helårsopvarmet udestue er valget sikkerhedsisolerende glas med argongasfyldning og energiglas, hvor partierne har brudt kuldbrude i både luger og ramme.
Termotag er den mest almindelige tagdækning, men udestue kan også have metalplader eller andre tagmaterialer. Læs mere om glaspartier: Udestuepartier