HALLE FACADESYSTEMER, RUDER OG GLASFACADER

Halle System AB fremstiller alle typer facadepartier. Nedenfor finder du åbningsmuligheder og priser. Fjern grænsen mellem inde og ude ved hjælp af et facadeparti. Vi har et bredt udvalg af facadevarianter, skydedøre, foldedøre, faste døre og fodgængerdøre. Du kan naturligvis kombinere de forskellige systemer efter din smag. Vi fremstiller vores facader helt efter dine ønsker i både bredde og højde.

Vores facader har brudte termiske brud i både rammer og skodder for at opnå den bedste tætning og U-værdi, og de er fremstillet med 3-glas, energi- og argonsikkerhedsisolerende glas.U-værdi 0,7.

Der findes en række forskellige muligheder, enten som skilleglas eller som indvendige glaslister i en række forskellige varianter.

Vores facader fås i flere varianter. Skydesystemerne har en løfte-/skydefunktion for maksimal tæthed i lukket position. Skydesektionerne fås som 2-delt, 3-delt og 2+2-delt.Foldesektionerne fås i 2-delt, 3-delt, 4-delt og 5-delt version, både med højre- og venstrekørsel. Du kan vælge, om de skal åbne indad eller udad, og de kan vælges med eller uden en fodgængerdør.Terrassedøre, døre til fodgængere og indgangsdøre fås i flere varianter.

Du kan vælge sidelys, ovenlysvinduer, fast glas og tilskårne sektioner, så de passer til dine egne behov.Faste sektioner kan bestilles med en vejrlukker.

Halle Facad leveres som standard med hvidmalede aluminiumprofiler, RAL 9010ps. Du kan også bestille vores facadeprofiler i enhver RAL-farve. Vi fremstiller også vores sektioner i DUO-farve, hvis det ønskes. Det betyder, at du kan vælge forskellige farver på ydersiden og indersiden.

2-delt partier

3-delt partier

4-delt partier

1-delt partier

halle fasad glasparti ger fantastiskt ljusinsläpp i hus
halle fasad skjutbart system i glas för hus eller uterum