SAPA SELECTION by Halle

TOPMODERNE VINDUER, DØRRER, SKYDEDØRSPARTIER, VIKPARTIER TIL VILLA OG ANDRE TYPER AF EJENDOMME

Halle er en af Sapas udvalgte producenter af deres Selection produkter. Under Sapa Selection findes mange forskellige systemer og former at vælge mellem. Vi har hele vores produktion i Laholm og vi arbejder landsdækkende med alt fra små til store projekter. Du er altid velkommen til at besøge vores showroom i Bromma/Stockholm for inspiration og idéer. Kontakt os gerne for mere information omkring de forskellige systemer som finde i Sapa Selection. Kontakt, henrik.bennarp@halle.se. Bestil gerne et møde i Bromma/Stockholm – For mere info!

Projekter

Nedenfor sammenfattes aktuelle projekter. Vi skriver om karakteren af projektet, hvilket system som er aktuelle, samt om der findes nogen speciale udfordringer fra et montering- og produktperspektiv. Billeder opdateres løbende.

BIMFILER

BIM-objekt – Gratis nedladdning! sapa | BIMobject

Lidingö 2022 (pågående)

Projekt Lidingö

Et kompliceret husprojekt i ekstreme detaljer med indbygning af profiler. Det i kombination med at partierne var ualmindelige store. Faste glas 1-delt, SAPA system 4150 på ca 14 kvm hvor glaset har en tykkelse på 10 cm og en vægt på 1300 kg. Dette projekt har vi været med i helt fra start, både med at bygge og arkitektonisk, hvilket har hjulpet hele processen fra bestilling til montering. Dette projekt involverer også to Art Line skydedørsystemer. Det er et “smallere” system, som kan leveres i større formater, som passer nybyggeri – da systemet delvis bygges ind i gulvet.

Entreprenør: PNCO

Arkitekt: Enflo

System: 4150, Art Line, 1086, 2086

Örebro 2022 (PÅGÅENDE)

Projekt Örebro

Et nyproduceret hus, et arkitektegnet hus, hvor mindste detalje er vigtigt.
Huset har store lysindslip i alle retninger hvor grænsen mellem ude og inde kun skal være i glas.
Huset har en kombination af skydebare dører, gangbare dører, faste partier med ventilationsvinduer og store vinduer som giver et magiskt lys i alle rum.
Rammerne er nedsænket i gulvet for ikke at profilerne skal ødelægge udsigten til naturen.

I dette projekt har vi både produceret alle partierne, planlagt og været med ved monteringen.

Entreprenør: Tak & Bygg i Nerike AB

Arkitekt:

System: 4150, 1086, 2160S

Värmdö 2022 (Pågående)

Projekt Vämdö

En nyproducerad villa, också ett arkitektritat hus med flera typer av Sapa partier. Huset ligger med fantastisk sjöutsikt på Värmdö. Flera lyft/skjut partier kombinerat med fönster, fönsterdörrar och fasta partier. På bilden visas ett 2160S xs bl.a. Kunden har valt att snyggt putsa in mot fönsterkarmen. Extra plåtar för enkelt montage av fönsterbläck.  Ska bli spännande att följa detta projekt till färdigt hus.

Byggare: 

Arkitekt:

System: 2160S, 2160S xs, 4150, 1086, 2086