Limtræsskelet

Limtræskelet

Halle leverer færdigskårne limtræer, både til udestuer og altaner. Vi udarbejder f.eks. tegninger efter kundens ønsker, dimensionerer dem, skærer dem til og leverer dem med kranvogn. Vores komplette sæt af bjælker og søjler er derfor velegnede til de mest almindelige kombinationer med Halle Isolux tagplader og faste og glidende sektioner. Du kan vælge mellem en ubeskåret eller en foreskåret limtræskelet af højeste kvalitet, og vi har desuden også et stort udvalg af komplette udestuer som byggesæt. Se vores komplette udestuer

Færdigskårne Limtræsskelet

En færdigskårne limtræsskelet, der kan tilpasses til dine behov. Din skelet er skåret i bredde, dybde og højde og er lavet efter mål. Som kunde kan du få din træsskelet, som du ønsker det, efter dine ønsker.

Ubeskårne Limtræsskelet

For dem, der er handy, som kan save og bygge selv. Du vil f.eks. gerne sætte dit eget præg på din udestue. Så kan du købe en uskåret limtræsskelet. Længdeangivelserne i din bestilling er overdimensionerede, men med margen til din egen tilskæring, som du selv kan skære og justere på. For løsninger, hvor en skelet hovedsageligt skal bygges og tilsluttes et eksisterende tag, anbefales det at bestille skårne tagbjælker. De indvendige dele tilpasses i dimensioner og skæres på stedet.

Komplette Limtræsskelet

Der findes færdige pakkeværelser til dem, der ikke har nogen specifikke krav. Disse modeller har f.eks. en lidt lavere pris og en hurtigere leveringstid. De færdige pakkerum kan ikke ændres med hensyn til udseende, f.eks. dimensioner. Då fås i snezone 2,5 og snezone 4.

Skab din egen udestue i Halle 3D-konfiguratoren i: Udestue guide

Limtræ er et materiale, der er lige og ikke vrider sig som almindeligt træ. Skeleterne er tilpasset og dimensioneret til at kunne modstå ændringer i vejret, hvor limtræets styrke kommer til sin ret. Ønsker du en cad-tegning som grundlag, før du beslutter dig for at købe en limtræsskelet. For eksempel opkræver vi for en byggetilladelse et gebyr for en cad-tegning. Vi trækker disse omkostninger fra, når du bestiller din komplette udestue. Vigtige ting at være opmærksom på, når det drejer sig om limtræsskelet. Kontakt f.eks. en byggesagkyndig, hvis det er nødvendigt. Det er også meget vigtigt at have den rette grunding og maling, når du maler skeletet. Korrekt maling vil f.eks. bidrage til, at din bygning får minimal vedligeholdelse og giver dig et produkt, som du kan bruge og nyde i mange år. Nedenfor er der en række eksempler på færdige skeleter, som du kan købe skæreskabeloner til. Hvis en af nedenstående modeller er af intresse, bedes du kontakte kundtjanst@halle.se

Pulpetskelet

stomme till uterum med pulpettak limträstomme 3065x3705mm
uterum stomme pulpet limträstomme 4980x2890mm
limträstomme pulpet till uterum 5580x3605mm
limträstomme pulpet stomme 6960x4670mm
halle stomme limträ pulpettak byggsats